Kristi Piper

Kuidas Excellent kasutab CRM moodulit oma igapäevatöös

Lisaks ärijuhtimise numbrilisele poolele aitab Standard Books hoida silma peal ka kliendisuhetel, pakkudes ülevaadet kõigist kliendiga seotud toimingutest.

Too kogu info toimingute kohta kliendihalduse (CRM) mooduli abil ühte kohta ja proovi, kuidas Standard Booksi Sinu ettevõtet tulemuslikumaks muudab.

Kellele on kliendihaldse moodul mõeldud?
Ei ole ettevõtet, kelle jaoks kliendisuhted ei oleks olulised, mistõttu on kliendihalduseks mõeldud tarkvara kasulik enamusele ettevõtetest. Isegi kui 1–2 töötajaga mikroettevõtted tarkvarast justkui puudust ei tunne, siis tasub tegevusmahtude kasvamisel kaaluda juba varakult, kuhu oma aega investeerida. Mida varem kliendiga seotud toimingud ühte kohta koondada, seda mugavam on hiljem.
Standard Booksi kliendihalduse moodul on mõeldud igale meeskonna liikmele olenemata tema rollist. Moodul annab kõigist Sinu klientidest 360-kraadise ülevaate, hõlmates nii kontaktandmeid, lepingute ja pakkumistega seotud infot, kirjavahetusi ja muud, mis kliendi puhul oluline. Seejuures on andmeid ja infot vaja sisestada ühel korral, misjärel on seda võimalik kuvada eri vaadetes. Kogu programm on integreeritud – kõik muudatused on kohe reaalajas kõigile asjaosalistele nähtavad.

Kuidas kliendihalduse moodul mind aitab?
Kliendihalduse mooduli abil on kogu ettevõttega ja klientidega seotud info ühes kohas, mistõttu ei pea Sa kulutama aega info mitmekordsele sisestamisele või erinevatest kohtadest otsimisele.
Standard Booksi kliendihalduse moodul hõlmab info kõigi klienditoimingute kohta:

Selge ja korras projektijuhtimine
Ühte kohta koondatud info hoiab kokku aega ja tõstab töötamise efektiivsust.

  • Oma ülevaadet ja leia kiiresti vajalikud andmed.
  • Ühine süsteem loob projektijuhtimise jätkusuutlikkuse töötajate vahetumisel või eemalolekul.
  • Infot ja andmeid ei ole vaja otsida erinevatest andmebaasidest või süsteemidest, mis hoiab kokku aega ja tõstab kliendi rahulolu.
  • Ligipääs dokumentidele igal ajal, olenemata asukohast või seadmest.

Müügitöö ja ülevaade klientidest
Kliendiga suhtlemine ja põhjalik taustatöö tõstab müügitöö tulemuslikkust.

  • Jaga infot ja uudiseid klientidega, keda see puudutab.
  • Ole kursis kliendi vajadustega ja hetkeseisuga.
  • Müügitoru abil jälgid kogu müügiprotsessi (pakkumised, tellimused, tegevused).
  • Inforegistri otsepäringu võimalus tagab laialdased kliendiandmed.

Planeerimine ja suhtlemine klientidega

  • Planeeri enda tööaega ja ole kursis kolleegide tegevustega,
  • Oma ülevaadet kliendile planeeritavatest ja vajalikest töödest.
  • Saada e-kirju, meeldetuletusi ja hoia end kursis tööde arenguga.

KUIDAS MEIE EXCELLENTIS KLIENDIHALDUSE MOODULIT KASUTAME?

Excellentis töötab üle 30 inimese, kellel oma täita oma roll. Kõik meie töötajad kasutavad enda igapäevatöös ka kliendihaldusemoodulit. Tänu HAL erilahendustele kohandasime mooduli vastavalt ettevõtte vajadustele ja ärispetsiifikale.

Kristi Piper, projektijuht
“Projektijuhi töös hindan väga võimalust saata otse tarkvarast klientidele e-kirju ja pakkumisi, hoides samal ajal silma peal ka tervikpildil tänu kliendiajaloo ja müügitoru funktsioonidele. Lisaks võimaldab kliendihalduse moodul koostada otse tarkvaras dokumente ja neid paari klikiga otse ka kliendile saata, vältides dokumentide mitmekordset salvestamist. See hoiab projektijuhitöös palju aega kokku.
Suurte kliendibaaside ja mahtude korral on alati keeruline hoida head ja selget ülevaadet klientidega toimuvast. CRM moodul lahendab ka selle probleemi – kõik dokumendid, kõned, pakkumused, tellimused, projektid ja vahetatud e-kirjad talletuvad iga kliendi personaalses ajaloos ehk kliendi hetkeseisu aruandes. Nii saan ma alati ülevaate kliendiga seotud toimingutest ka siis, kui olen olnud puhkusel või pean kolleegi ootamatult asendama.
Müügitoru aitab mul alati olla kursis müügiprotsessiga. See annab hea ülevaate pooleli olevatest pakkumustest, tellimustest, projektidest ning tuletab meelde, kui miski vajab tähelepanu. Nii meeldib mulle tööd teha ja ka klient on õnnelikum.“

Kristiina Nurmsalu, konsultant
„Tugiliinis töötades olen igapäevaselt kontaktis Standard Booksi kasutajatega, mistõttu on ajaplaneerimine minu töös kriitilise tähtsusega. Seetõttu on minu jaoks olulisim kliendihalduse mooduli kalenderfunktsioon, mis aitab mul töid ja tegemisi planeerida.
Olulise tüki minu igapäevatööst moodustab ka klientidega suhtlemine, mida saan tänu kliendihalduse moodulile teha samuti otse tarkvarast – selle abil on mul nii kontaktid kui muu oluline info ühes kohas. Lisaks on mul otse tarkvaras näha ka kogu kliendiajalugu, kust näeb, millist programmi ja paketti klient kasutab või millised on olnud varasemad meie poole pöördumise põhjused. Ei kujutaks ette, et klientidega suhtlemiseks peaks kasutama veel eraldi programmi.“

Triinu Kase, teenindusjuht
„Lisaks kalendrile ja klientidega otsesuhtlemise võimalusele hindan väga ka isikliku arhiivi võimalust, kuhu on võimalik tuua kõik registrid, kirjad, aruanded ja dokumendid, mida enda töös kasutan. See teeb kliendiga seonduva info kogumise ja hiljem ka otsimise palju mugavamaks ning kiiremaks.
Juhina pakub CRM moodul häid võimalusi ka meeskonnatöö planeerimiseks ja jälgimiseks.“

Heiki Maasik, ERP müügijuht
„CRM moodul on hea abimees, kuna selle õppimine ja õigete töövõtete omandamine on kerge. Tarkvara teeb Sinu eest pool tööd ära – ta peab kõike vajalikku meeles ja annab Sulle aegsasti märku, kui miski vajab tähelepanu. Lisaks sobib see hästi ka meeskonna juhtimiseks ja tööde delegeerimiseks. Hommikul tarkvarasse sisenedes annab see teada, mis on tänaseks planeeritud ja vajab tegemist. Sama näen ka müügitiimi teiste liikmete kohta.
Mõne klikiga on tarkvaras näha töökaaslaste kalender, tööülesanded. Müügitorust näen, mis on iga kliendi hetkeseis, võimaldades olla igakülgselt kursis kliendiga toimunu, müügistatistika ning lao- ja müügiseisudega. Mul ei ole vaja, et tiimiliikmed enda tegevustest ülevaateid koostaksid. Näen seda ise, mistõttu hoiab see kõigil aega kokku.
Müügitöös on oluline ka taustatöö enne kui kellegagi kliendisuhtesse astud. Standard Booksist on võimalik otse teha Inforegistri krediidiinfopäringuid. Uute klientide puhul on see asendamatu abimees.

Grete Põdder, pilveteenuse administraator
„CRM moodulil on palju funktsionaalsusi, mis jagunevad laiali üle kogu tarkvara ning võimaldavad töötada efektiivsemalt. Antud moodul on oluline nii klientide kui ka töötajate haldamise seisukohalt. Minu olulisim töövahend on kalender – sinna on planeeritud kõik minu igapäevaseid tööülesandeid. Kalender lihtsustab minu tegevuste planeerimist ning võimaldab lihtsalt jälgida ka teiste töötajate graafikuid. Saan lisada tööülesandeid nii endale kui ka teistele töötajatele. Oluliselt kiirendatud ja lihtsustatud on töötajate omavaheline suhtlus – saan suunata kirju erinevatele töötajatele, määrata vastutajaid, jätta kommentaare. Olulisim on, et saan olla kursis kõikide klientidega seotud toimingutega, sest iga tegevusega talletatakse jälg kliendiajalukku. See kiirendab suhtlemist kliendiga ja võimaldab probleeme paremini ning kiiremini lahendada.”

Lenno Oja, tegevjuht
„Tegevjuhina on minu jaoks oluline hoida ettevõtte tervikpilti. Seda nii meeskonna, töötajate kui ka klientide puhul. CRM moodul on minu igapäevatöö osa, millega alustan ja lõpetan enda tööpäeva.“

Kui Sa täna veel ei kasuta oma igapäeva töö lihtsustamiseks kliendihalduse moodulit, siis kirjuta myyk@excellent.ee või helista +372 669 1113

Loe ka ajakirjast Innovatiiv

Standard Booksi versiooniuuendus, kevad 2024

22. apr. 2024

Versiooniuuendused

Standard Booksil on valminud uus versioon ning alustame järk-järgult klientide üle… Loe edasi

Willenbrock Baltic OÜ: tööleheveebi abil seadmete teenindusprotsessid ülevaatlikuks!

18. apr. 2024

Kasutajalood, Hooldusteenindus, Müük ja ladu

Raske- ja laotehnika edasimüüja Willenbrock Baltic OÜ jaoks katab Standard… Loe edasi

Flow Finance’i jaoks on Standard Books alati esimene valik

18. apr. 2024

Kasutajalood, Raamatupidamine

Raamatupidamisteenust pakkuva Flow Finance´i jaoks on Standard Books oma mitmekesiste… Loe edasi

Kristi Piper
projektijuht

Tekkis huvi? Proovi tasuta!

Tutvu Standard Books äritarkvara võimalustega lähemalt: jäta oma e-mail ja me võtame Sinuga personaalselt ühendust.

Tekkis huvi? Proovi tasuta!

Tutvu Standard Books äritarkvara võimalustega lähemalt: jäta oma e-mail ja me võtame Sinuga personaalselt ühendust.

Aitäh!

Sinu kontaktandmed on meie kliendihaldurile saadetud. Võtame Sinuga ühendust.

Viga!

Andmeid ei õnnestunud saata.

Liitu uudiskirjaga

Meie uudiskiri aitab Sul kursis olla viimaste Excellenti uudiste ja tootevärskendustega. Privaatsustingimustega saab tutvuda siin.

Aitäh!

Sinu kontaktandmed on meie kliendihaldurile saadetud. Võtame Sinuga ühendust.

Viga!

Andmeid ei õnnestunud saata.