Maret Luts

CH Konsultatsioonid kasutuskogemus

Enam kui 10 aastat tegutsenud CH Konsultatsioonid pakub ettevõtetele raamatupidamisteenust ja maksukonsultatsioone. Peakontoriga Eestis, tegutseb ta ühe ainsa Eesti konsultatsioonifirmana raamatupidamisteenuse pakkujana ka Soomes.

Ehkki teenusepakkujana kasutab CH Konsultatsioonid mitut erinevat äritarkvara, leiab tegevjuht Christer Haimi, et Standard Books on neist kõige suuremate võimalustega ning nende valik nr 1.

Miks otsustasite enda äriprotsesside juhtimiseks Standard Booksi kasuks?

Minu ja Excellenti koostöösuhe läheb tagasi HansaWorldi algusaegadesse. Seega võin öelda, et olen HansaWorldi ja Excellenti lahendusi juba kasutanud oma paarkümmend aastat. CH Konsultatsioonid asutasin kümme aastat tagasi ning seal oli see juba päris esimesest päevast kasutuses. Tol ajal kandis see küll teist nime, kuid Standard Books on oma ülesehituselt sarnane, kuid ajas tublisti edasi arenenud.
Excellenti pakutav äritarkvara oli toona omas valdkonnas pioneer. Kindlasti on ta valdkonnas üheks teerajajaks ka praegu. See on loonud usaldusliku ja toimiva koostöösuhte, mistõttu oleme CH Konsultatsioonides Standard Booksi kasutajad ka praegu.

Mis on Excellenti pakutavate äritarkvaralahenduste eeliseks? Nimetage mõni tarkvara funktsioon või omadus, mis on Teie ettevõttele eriti oluline või mis on teie tööd märgatavalt efektiivsemaks teinud?

Universaalteenuse pakkujana hindame enim Standard Booksi paindlikkust ja kasutusmugavust. Standard Booksis on võimalik toimetada informatsiooniga täpselt sellise detailsusastmega nagu vaja, vaadates nii koondaruandlust kui minna päris detailsete kanneteni välja.
Samuti on meie raamatupidajate jaoks oluline võimalus tegutseda samaaegselt mitmes erinevas aknas. See aitab tegeleda paralleelselt mitme erineva aruandluse ja registriga, ilma, et vahepeal peaks töö katkestama. Paljud äritarkvarad seda võimalust ei paku.

Mida Te hindate Excellenti kui enda partneri juures kõige enam?

Oleme Excellentiga koostööd teinud pikalt. Enim olen selle aja jooksul hakanud hindama Excellenti kliendituge ja meeskonda, mis on alati käeulatuses. See on küll taustal ja sageli nähtamatu, kuid see on nii suur väärtus, millega mitmed teised pakkujad sageli alt lähevad.

Kas Te soovitaksite Standard Booksi teistele ettevõtetele? Miks?

Soovitan! Standard Books on oma baaslahenduselt juba nii laialdaste võimalustega, et katab ära igasuguse ärivaldkonna ettevõtte vajadused. Paindlikkus loob võimaluse luua ka erilahendusi, mis firma spetsiifikale vastavad.

Standard Booksi versiooniuuendus, kevad 2024

22. apr. 2024

Versiooniuuendused

Standard Booksil on valminud uus versioon ning alustame järk-järgult klientide üle… Loe edasi

Willenbrock Baltic OÜ: tööleheveebi abil seadmete teenindusprotsessid ülevaatlikuks!

18. apr. 2024

Kasutajalood, Hooldusteenindus, Müük ja ladu

Raske- ja laotehnika edasimüüja Willenbrock Baltic OÜ jaoks katab Standard… Loe edasi

Flow Finance’i jaoks on Standard Books alati esimene valik

18. apr. 2024

Kasutajalood, Raamatupidamine

Raamatupidamisteenust pakkuva Flow Finance´i jaoks on Standard Books oma mitmekesiste… Loe edasi

Kristi Piper
projektijuht

Tekkis huvi? Proovi tasuta!

Tutvu Standard Books äritarkvara võimalustega lähemalt: jäta oma e-mail ja me võtame Sinuga personaalselt ühendust.

Tekkis huvi? Proovi tasuta!

Tutvu Standard Books äritarkvara võimalustega lähemalt: jäta oma e-mail ja me võtame Sinuga personaalselt ühendust.

Aitäh!

Sinu kontaktandmed on meie kliendihaldurile saadetud. Võtame Sinuga ühendust.

Viga!

Andmeid ei õnnestunud saata.

Liitu uudiskirjaga

Meie uudiskiri aitab Sul kursis olla viimaste Excellenti uudiste ja tootevärskendustega. Privaatsustingimustega saab tutvuda siin.

Aitäh!

Sinu kontaktandmed on meie kliendihaldurile saadetud. Võtame Sinuga ühendust.

Viga!

Andmeid ei õnnestunud saata.