Maret Luts

OÜ Mööbliait: Ligi 10 aastat kasutamiskogemust

Mööbliait alustas enda tegevust 1998. aastal. Nende eesmärgiks ja sooviks on pakkuda inimestele ajaloolise hõnguga kasutatud mööblit. Kõik Mööbliaidast saadavad mööbliesemed on unikaalsed, kordumatu disaini ja aegumatu stiiliga.

Rohkem kui 20 aastat tagasi antiik- ja vanamööbli müügiga alustanud Mööbliaidast on saanud üks Eesti juhtivaid kodumööbli pakkujaid. Nelja kaupluse ja e-poega teenindatakse kliente nii Eestis kui piiri taga.

Kogu süsteemi hoiab Mööbliaida pearaamatupidaja Kaisa Parksepa sõnul koos äritarkvara, mida kasutavad ettevõttes kõik töötajad. Mööbliait on kasutanud Standard Booksi enamiku oma tegutsemise ajast. Kaisa sõnul kasutab sama äritarkvara kogu ettevõtte personal, raamatupidajatest klienditeenindajateni välja. „Klienditeenindajaid on meil 12, kõik nad kasutavad Standard Booksi,“ lisab Kaisa. Peamiselt kasutavad klienditeenindajad äritarkvara arvete väljastamiseks ja laoliikumiste märkimiseks. Sama äritarkvara kasutavad ka raamatupidajad ja juhid.

„Standard Booksi on lihtne õpetada ja kasutada. Kuna tegemist on pika ajaloo ja rahvusvaheliste juurtega äritarkvaraga, siis on kogenud raamatupidajad sellega sageli juba ka tuttavad,“ räägib Kaisa.

Mööbliait tegutseb konkurentsitihedas jaemüügiäris, kus ei ole pääsu suurest laost ja piisavast kaubavarust. Mitmes linnas ja mitme üksusega töötamine seab nõuded ja ootused ka äritarkvarale. „Eri osakondade töö peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, kaupluse tegevus ja laohaldus. Standard Books lahendab selle meie jaoks hästi,“ räägib Kaisa.

Lisaks poodidele paneb Mööbliait rõhku ka toimivale veebipoele ja targale laohaldusele, mis aitab teenindada kliente ka Lätis ja Soomes. Ladu asub füüsiliselt aga hoopis Tartus. „Veebipood suhtleb iseseisvalt Standard Booksiga ja uuendab igal ööl laoseisu,“ sõnab Kaisa ja lisab, et käsitsi andmete sisestamine ei ole tänu toimivale lahendusele vajalik.

Kaisa sõnul on Excellent Mööbliaidale aastate jooksul heaks partneriks olnud. „Pöördudes probleemidega kasutajatoe poole, saame alati abi. Probleemid lahendatakse kiirelt ja kontakt on meeldiv. Lisaks saame Excellentilt alati nõu uute lahenduste kasutusele võtmise korral, mis võiksid meie tööd senisest veelgi ladusamaks muuta.“

Standard Booksi versiooniuuendus, kevad 2024

22. apr. 2024

Versiooniuuendused

Standard Booksil on valminud uus versioon ning alustame järk-järgult klientide üle… Loe edasi

Willenbrock Baltic OÜ: tööleheveebi abil seadmete teenindusprotsessid ülevaatlikuks!

18. apr. 2024

Kasutajalood, Hooldusteenindus, Müük ja ladu

Raske- ja laotehnika edasimüüja Willenbrock Baltic OÜ jaoks katab Standard… Loe edasi

Flow Finance’i jaoks on Standard Books alati esimene valik

18. apr. 2024

Kasutajalood, Raamatupidamine

Raamatupidamisteenust pakkuva Flow Finance´i jaoks on Standard Books oma mitmekesiste… Loe edasi

Kristi Piper
projektijuht

Tekkis huvi? Proovi tasuta!

Tutvu Standard Books äritarkvara võimalustega lähemalt: jäta oma e-mail ja me võtame Sinuga personaalselt ühendust.

Tekkis huvi? Proovi tasuta!

Tutvu Standard Books äritarkvara võimalustega lähemalt: jäta oma e-mail ja me võtame Sinuga personaalselt ühendust.

Aitäh!

Sinu kontaktandmed on meie kliendihaldurile saadetud. Võtame Sinuga ühendust.

Viga!

Andmeid ei õnnestunud saata.

Liitu uudiskirjaga

Meie uudiskiri aitab Sul kursis olla viimaste Excellenti uudiste ja tootevärskendustega. Privaatsustingimustega saab tutvuda siin.

Aitäh!

Sinu kontaktandmed on meie kliendihaldurile saadetud. Võtame Sinuga ühendust.

Viga!

Andmeid ei õnnestunud saata.