Avaleht> Kasutajatugi> Turvalisus> Kasutajaõigused> Milleks kasutatakse Kasutajagruppide seadistuses “Blokeeri kontod” lahtrit?

Sisesta märksõna või vaata all asuvast teemade menüüst

Uuendatud 28. september 2026

Milleks kasutatakse Kasutajagruppide seadistuses “Blokeeri kontod” lahtrit?

Kasutajaõigusi saab seadistada Üldise mooduli seadistuses Kasutajagrupid. Kasutajagrupi kaadil on võimalik kasutada funktsiooni Blokeeri kontod

See võimaldab piirata valitud kontode nägemist Pearaamatu aruandes. Kasutaja, kes kuulub vastavasse kasutajagruppi, ei näe siin määratud kontosid.
Võid sisestada kontode vahemiku (eraldades koolonga) või üksikud kontod (eraldades komaga). Konto valimiseks kasuta Ctrl+Enter.
Kui sisestad mitu kontot, siis sisesta kõigepealt koma(või koolon) enne kui uuesti Ctrl+Enter valid.

Näide: 3100,4000,4500:6000

Selles näites, kui vastavasse kasutajagruppi kuuluv kasutaja siseneb programmi ja võtab Pearaamatu aruande, siis kontod 3100, 4000 ja kõik kontod vahemikus 4500:6000 on peidetud.  Need kontod ilmuvad küll teistes aruannetes, nagu Kasumiaruanne või Bilanss, aga kui nendes aruannetes avada detailsem vaade (drill down), siis avanenud Pearaamatus kontode infot ei näidata.


(blokeeritud kontod, blokeeri konto)

Kas see juhend aitas sul lahendust leida?

Täname tagasiside eest! Palun lisage oma e-posti aadress, et saaksime Sulle saata alternatiivse lahenduse.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus

Mis toimub äritarkvara taustal: kus Sinu andmed tegelikult asuvad ja kes neile ligi pääseb?

05. oktoober 2026

Ettevõtte kõige olulisemad… Loe edasi

Sulemees: kui müük kasvab, peavad protsessid kaasa tulema

02. oktoober 2026

Kui ettevõttesse tuleb… Loe edasi

Uus TSD vorm alates 1. oktoobrist 2026: mida peab Excellent Booksi kasutaja teadma?

29. september 2026

Alates 1. oktoobrist 2026… Loe edasi