Leia kiirelt!

Kas saab taastada kõik aknad, mis mul olid avatud enne programmi sulgemist?Uuendatud 18. juuni 2019

Alates 8.5 versioonist on võimalik, et programm avab uuesti kõik aknad, mis sul olid avatud sel hetkel kui programm sulgus või taaskäivitati serveri administraatori poolt. 
Selle funktsiooni aktiveerimiseks tuleb täita seadistus moodulis “Kasutaja seadistused” – Seadistused – “Terminalikoha valikulised võimalused” – valikud “Salvesta avatud aknad”
Vaikimisi –  vaikimisi ei ava ehk sama valikuga “Mitte kunagi”.
Automaatselt – järgmisel käivitamisel avab programm automaatselt kõik aknad, mis olid avatud enne programmi sulgemist. Sealhulgas avatakse ka aknad, mis olid salvestamata. 
Mitte kunagi – programm ei ava automaatselt avatud aknaid.

See seadistus salvestataks ainult lokaalselt töökoha arvutis. Iga kasutaja arvutis tuleb see seadistus eraldi määrata.

Märksõnad:
Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus