Avaleht> Kasutajatugi> Moodulid> Müügiarved/Laekumised> Seadistused> Kuidas kustutada artikliklassi, mida ei kasuta enam?

Sisesta märksõna või vaata all asuvast teemade menüüst

Uuendatud 28. september 2026

Kuidas kustutada artikliklassi, mida ei kasuta enam?

Saad artikliklassi igal ajal kustutada, järgides neid samme:

  1. Moodul Müügiarved > Registrid > ava register “Artikliklassid‘.
  2. Leia ja  ava ekraanile lahti Artikliklass, mida soovid eemaldada.
  3. Vali Kaart menüüst „Kustuta“
    Artikliklassi kaart eemaldatakse lõplikult ja aknas kuvatakse nüüd eelmine Artikliklassi kaart.

NB! Artikliklassi kustutamist ei saa tühistada.

Kui te kasutate käsku ‘Kustuta‘, siis tavaliselt ei küsita sinult, kas oled kindel, et soovid kustutamist jätkata. Kui soovid, et selline hoiatus ilmuks, vali moodulis „Kasutaja seadistused“ seadistuses “Terminalikoht” valik “Hoiata kustutamisel“. Kui teie ettevõttes on mitu kasutajat, pead selle valiku tegema igas kasutaja arvutis eraldi.

Te saate piirata teatud kasutajatel kaartide kustutamist, kasutades Üldises moodulis seadistust “Kasutajagrupid” (keelates toimingu „Kõikide kaartide kustutamine“).

Sind võivad huvitada ka need artiklid:

Kuidas sisestada uut artikliklassi?

Kas see juhend aitas sul lahendust leida?

Täname tagasiside eest! Palun lisage oma e-posti aadress, et saaksime Sulle saata alternatiivse lahenduse.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus

Rohkem iseseisvust kliendile ja aega raamatupidajale: kuidas Portal muudab kliendi ja raamatupidaja koostööd

26. oktoober 2026

Raamatupidaja ja kliendi… Loe edasi

AI äritarkvaras: mida suudab AI-vestlus Michelle ja kas tulevikus on programmis üldse menüüd vaja?

21. oktoober 2026

Kujuta ette, et… Loe edasi

Excellent Booksi ja Portali versiooniuuendus – oktoober 2026

19. oktoober 2026

Excellent Booksile ja… Loe edasi