Leia kiirelt!

Mida mõjutab valik “Suletud” müügitellimuse päises?Uuendatud 05. mai 2017

Märgi see valik, kui Tellimus on lõplikult täidetud. Suletud tellimust ei saa enam muuta. Kui tellimus on osaliselt täitmata, ja sulgeda tellimus, siis tühistatakse need kogused ning need ei jookse enam aruandlusse. Suletud tellimust uuesti avada ei saa.

Suletud tellimust ei saa lähetada. Enne sulgemist koostatud lähetustele saad siiski arveid koostada.

Mitmekasutaja süsteemis saad teatud kasutajatel keelata tellimuste sulgemise. Seda tehakse Kasutajagruppidega, toiminguga “Tellimuste sulgemine keelatud”.

Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus