Uuendatud 29. oktoober 2026
Miks Excellent Portal ei luba kasutajagruppi kustutada?
Grupis on veel kasutajaid. Portal kustutab ainult tühja kasutajagrupi, muidu näed teadet Kasutajagrupp on kasutusel, seda ei saa kustutada.
Arvesse lähevad ka suletud kasutajad. Kasutaja sulgemine ei võta teda grupist välja.
Grupi tühjendamiseks:
- Ava Halduspaneel > Kasutajagrupid ja vali grupp.
- Väljal Kasutajad näed kõiki selle grupi liikmeid, ka suletuid. Klõpsa nimel, et avada kasutaja kaart.
- Vajuta kasutaja kaardil kasutajagruppide juures Muuda ja eemalda see grupp. Kui inimene kasutab Portalit edasi, lisa talle enne mõni teine sobiv grupp.
- Kui grupis pole enam kedagi, ava grupp uuesti, vali menüüst Kustuta ja kinnita.
Kui tahad ühe inimese Portali kasutamise peatada, ei pea gruppi kustutama. Sulge hoopis tema kasutaja.
Sarnased küsimused
- Miks kasutusel olevat gruppi kustutada ei saa?
- Sulgesin kasutajad, aga gruppi ikka kustutada ei saa
- Kuidas eemaldada Portali kasutajagrupp?
- Kas grupi kustutamiseks peab kõik kasutajad eemaldama?
- Kasutajagrupp on kasutusel, mida teha?