Leia kiirelt!

Milleks kasutatakse ostutellimusel valikut “Suletud”?Uuendatud 01. mai 2017

Märgi see valik, kui kõik antud Ostutellimusega seotud ostuarved ning kaup on saabunud. Kogused, mis on saabumata, tühistatakse, ning ei jookse enam aruandlusesse. Suletud ostutellimusest ei saa koostada laosissetulekuid. Siiski on võimalik koostada ostuarveid varem koostatud laosissetulekutele.
NB! Suletud ostutellimust uuesti avada ei saa.

Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus