Leia kiirelt!

Hooldusfunktsioon “Sulge kontaktide kaardid”Uuendatud 02. juuni 2020

Sulge kontaktide kaardid funktsioon võimaldab korraga märkida palju kliente või tarnijaid Suletuks. Suletud kontaktide kaardi ei ilmu Ctrl+Enter valiku aknasse ega aruannetesse. Hoolduse leiad moodulist Kliendihaldus > Funktsioonid > Hooldus

Kontakt – Vali kontakti kood, keda soovid sulgeda. Võid kasutada vahemikku, kasutades koolonit. Ctrl+Enter valikuaknasse ilmuva kliendid või tarnijad sõltuvalt sellest, mis valiku oled märkinud allpool.
Kontakti klass – Kõik kliendid, kes kuuluvad sellesse kliendiklassi, suletakse. Kui oled allpool valinud Tarnijad, siis siin aknas avaneb Tarnijate klassi valik.
Klassifikaator – Kliendid, kelle kaartidel on määratud see kliendiklassifikaator, suletakse. Saad valida ka mitu, eraldades komaga.
Vali (kliendid/tarnijad)
Vali, kas soovid sulgeda kliente või tarnijaid.

Vajuta KÄIVITA, et programm hakkaks märkima “Suletud“. Funktsioon ei käivitu, kui jätad kõik lahtrid tühjaks.

Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus