Leia kiirelt!

Mida tähendab valik Fail menüüs “Peata automaatne sisenemine”?Uuendatud 22. märts 2016

Kui sa lood esimese kasutaja andmebaasi ja sisened esmakordselt selle uue kasutajaga, siis programm küsib, kas jätta meelde kasutajanimi ja parool. Sellisel juhul järgmistel kordadel, ei ole vaja sisenemisel sisestada kasutajanime ja paroooli.

Kui valid, et programm ei jätaks meelde, siis tehakse märge “Kasutaja seadistused” moodulis seadistusse “Sisenemise valikud”, linnuke “Ära küsi automaatse sisenemise informatsiooni”. See seadistus seotakse ära konkreetse arvutiga/töökohaga. Alati kui sellest arvutist siseneb programmi, küsitakse kasutajanime ja parooli.

Kui siiski soovid, et programm jätaks meelde, eemalda siit seadistusest valik.

Iga kord kui muudad oma parooli, siis küsib programm üle, kas soovid et see salvestatakse.
Kui soovid, et programm ei jätaks meelde, siis saad kasutada Fail menüüst valikut “Peata automaatne sisenemine”.
See on nö. ajutine valik. Järgmisel sisenemisel programm küsib kinnitust, kas soovid et jätaks meelde.

Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus