Leia kiirelt!

Peale versiooni uuendamist on kadunud seadistused moodulis “Kasutaja seadistused”?Uuendatud 19. mai 2017

Selle mooduli seadistused on seotud töökoha arvutiga, mitte kasutajanimega. Sellepärast salvestatakse seadistused kohalikus andmebaasi (.hdb) failis, mitte serveris. Kui töökohas HDB fail või kogu kataloog kustutada, siis tuleb ka seadistused uuesti üle vaadata.

Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus