Uuendatud 28. september 2026
Tegevuse salvestamisel ilmub teade “Seda projekti ei ole lubatud sellel töötajal kasutada…”
Teate vältimiseks mine moodulisse Üldine, ava register Isikud,
leia isik, kellel teade ilmub ja ava ekraanile.
Vahelehel “Projektiarvestus” eemalda märge “Lubatud ainult lühikoodid“.
Salvesta isiku kaart.
Nüüd saad ka tegevust salvestada.