Uuendatud 29. september 2026
Jagatud registrid
Tehnika mooduli juhend · Standard Books 8.5 · Sisukord
Jagatud registreid kasutatakse, kui samas andmebaasis on kõigil ettevõtetel ühine baasinfo, näiteks kliendid või artiklid. Sel juhul ei ole vajadust igas ettevõttes samu andmeid uuesti sisestada. Kasuta ainult uue andmebaasi loomisel. Kui otsustad jagada kindla ettevõtte registrit (täidad veeru “Ettevõttes“), siis hakatakse jagama selle ettevõtte olemasolevaid andmeid teiste ettevõtetega.
Arvesta, et kui teistes ettevõtetes oli jagatavas registris mingid andmed, siis need ei ole peale jagamist enam kasutatavad. Kui siiski soovid teises ettevõttes olnud registri andmeid tulevikus kasutada, siis pead need andmed enne “Jagatud registrid” seadistuse kasutuselevõtmist eksportima programmist välja, ning importima tagasi peale seadistuse aktiveerimist.
