Leia kiirelt!

Kas saab ajutiselt piirata kõikide kasutajate õigusi korraga, nii et nad ei saaks ettevõttes midagi muuta?Uuendatud 13. veebruar 2020

Kasutajatele on võimalik kasutajaõigustega seadistada piiranguid muudatuste tegemiseks. Kui tekib vajadus aktiveerida üldine piirang kõikidele kasutajatele korraga, et nad ei saaks teha ettevõtte andmetes muudatusi, siis on lihtsam kasutada Tehnika mooduli seadistust. Selleks toimi nii:
– sisene ettevõttesse, kus soovid piirangut aktiveerida,
– mine moodulisse Tehnika,
– ava register Programmiseadistus,
– Programmiseadistuse akna operatsioonide (“rattakese”) menüüst vali “Lukusta aktiivne ettevõte“.
Kui see funktsioon aktiveerida, siis ei saa selles ettevõttes ükski kasutaja lisada uusi kaarte ja dokumente ega neid muuta. Vaadata saab.

Kui soovid piirangu lõpetada, siis vali samast aknast teine valik “Vabasta aktiivne ettevõte“.

Funktsiooni kasutamine võib olla vajalik, kui peale versiooniuuendust või aruannete kontrollimise ajaks ei sisestaks keegi uusi andmeid.

Täname tagasiside eest! Soovi korral lisa oma kommentaar ja kontaktandmed, et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Aitäh tagasiside eest!
Kommentaari saatmine ebaõnnestus