Uuendatud 29. oktoober 2026
Kuidas sulgeda kasutaja ligipääsu Excellent Portalisse?
NB! See juhend kehtib kuni Excellent Booksi versioonini “märts 2026” (k.a). Alates versioonist “oktoober 2026” saab kasutaja ligipääsu sulgeda otse Portali Halduspaneelis, loe täpsemalt kasutaja ligipääsu sulgemise juhendist.
Excellent Portalisse kasutaja ligipääsu sulgemise protsess oleneb sellest, kas kasutaja oli registreeritud andmebaasis ka töötajana ning kas ta lahkus ka töötajana või mitte.
Kui kasutaja lahkub ettevõttest ja lõpetatakse tööleping, siis tuleb Palga moodulis “Töötajate” registris konkreetse Töötaja kaart märkida programmis “Suletud”. Selle tulemusena suletakse selle töötaja ja temaga seotud e-maili aadressil ja isikukoodil ligipääs Excellent Portalisse. Kui kasutajal oli ka Isiku kaart (moodul Üldine) või Globaalse kasutaja kaart (moodul Tehnika), siis märkige ka nendel kaartidel “Suletud“.
Kui kasutaja on siiski töötajana arvel, aga ei tohiks enam omada ligipääsu Excellent Portal keskkonda, siis edastage Excellenti kasutajatoele selle kasutaja nimi, e-mail ja isikukood koos ettevõtte nimega, kuhu ettevõttesse kasutaja ligipääs sulgeda tuleb. Excellenti kasutajatugi laseb pilveteenuse administraatoril ligipääsu sulgeda: info@excellent.ee
(veebiportaal, portaal, veebiliides, veebikeskkond, veebi portaal, veebipõhine töölaud, veebist kasutamine)